Våra tankar går till 11-åringens familj och vänner!

Nu har det förbjudna hänt än en gång, och den här gången känns det ännu mer påträngande i hjärtat.
En flicka på väg hem från skolan hoppar av bussen mellan Mariefred och Stallarholmen. Utan att se sig för springer hon ut bakom bussen och då händer det.

Bilföraren hade inte en chans och flickan blev påkörd. Hon avlider av sin skador. Flera av hennes vänner ser händelsen och förbannat vad hemskt det måste ha varit för dem. Kan inte ens beskriva hur jag tänker. Men det är väl ganska uppenbart.

Fy fan, hur kan ngn däruppe i himlen bestämma att det ska bli så här? En liten flicka som knappt hunnit börja sitt liv. Det här borde inte vara möjligt.

Det gör ont i hjärtat när sånt här händer, och ännu ondare när man själv tänker sig sina barn på väg hem från skolan eller liknande. Min dotter är 8 år och vi har precis börjat fundera på om hon är mogen att snart börja gå hem från skolan. Nu börjar man ju fundera och blir bara rädd av tanken. Hur mkt man än försöker pränta in i huvudet på dem hur farligt det är att vara i närheten av vägen. Men kommer det någonsin vara säkert att gå vid vägen? Nä tror inte det!
Vi vill ge alla våra varmaste tankar till den drabbade familjen, det känns helt overkligt och jag kan bara fantisera om hur det känns för familjen. Helt ofattbart!

Artikel aftonbladet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback