Det är för mkt...

Fy fan för att flyttstäda, hur grundligt som helst ska man göra och inte ens är det till en själv man städar... =( Idag höll jag på 3 timmar och hann 6 lådor och 1 skåp i köket, och jag har nu ENDAST 23 lådor och 10 skåp kvar... *gråter* + allt annat på nedervåningen.
Övervåningen blev klar igår tack vare Jenny som hjälpte mig. =) Du är bäst vännen!

Idag åkte mamma, Pär och Oscar hem. Det hade haft en riktigt bra helg med musikalen "We will rock you" *avis*, och jag fick även hjälp med en massa grejer och borrningar å sånt, Love ya all!!

Imorgon blir det att fortsätta i huset, sen vid lunch ska Elvira till tandis så då får jag en paus. Sen är det bara kavla upp ärmarna igen och slutföra resten. Hoppas jag hinner klart imorgon för jag är less på städningen nu.

Jag fick iväg mitt betyg också i förra veckan, så nu är det verkligen bara vänta och hålla tummarna =) Tänk va kul om jag skulle komma in på högskolan, lite najs...
Ännu mera plugg, och det välkomnar jag för jag gillar att plugga. Få se om jag får jobbet på MSE också, jag ska ringa enhetschefen igen och boka ny tid för intervjun som hon vab:ade från sist. Det skulle verkligen passa bra med ett jobb nu, välbehövda pengar kan man lugnt säga. Hur som helst löser sig allt från och med januari och framåt =)

Nu dags att rasta min lilla snöslunga till hund, ha det gott så länge!

Flyttad och snart klar =)

Då var flytten snart färdig, och till helgen blir det att slutföra huset med det som är kvar... mindre kul men nödvändigt!

Så nu sitter jag här i min nya lägenhet, har inte hunnit känna efter hur de ensamma kvällarna kommer vara men jag tror att det kommer bli bra.
Mmmm då var det väl ganska offentligt att jag numera bor ensam med barnen varannan vecka. =(
Livet är inte alltid så förutsägbart, men man får försöka göra det bästa av situationerna som dyker upp. Och vi har löst det här så smidigt vi bara kunnat, och allt känns bra.

I veckan hämtade jag ut mitt slutbetyg också =) Jag är RIKTIGT nöjd måste jag säga. Det här var det nog inte många som trodde för några år sedan, men jag fixade det, tillochmed med rejäla betyg =) Jag är stolt och imponerad över mig själv, och det får jag väl vara?
Så imorgon åker betyget in till högskolan, sen är det bara att vänta och hålla tummarna... *nervös*

Snö, snö, snö har det kommit också, MASSOR!!! Visst det är väl fint å så, men jag verkligen hatar när det yr omkring och blåser in i nacken när man sticker näsan utanför dörren. Ingen höjdare att ha en hund såna här dagar, och hunden jag har har inte fattat vilken ras han är.... Han tror han är en sibirian huskie eller nåt åt det hållet. Han drar omkring i snön och hoppar omkring som en galen hare och bara dyker ner i snöhögarna..

Ikväll kommer mamma med familj, och det ska bli så kul att se dem igen, det var ju ett tag sedan. De ska in till Stockholm och se "We will rock you" på Cirkus, *avis* men jag får lillebror för mig själv hela helgen så det gör inget =) (trots att vi ska städa i huset)

Nu ska jag ge mig ut i snön med min nakenhund (puff) =) fast han blivit rätt så långhårig nu!

Jag ska lägga ut lite bilder snart också, sen ska jag försöka uppdatera snart igen.

Ha det så länge!

Det drar ihop sig...

Nu har jag bara denna månad kvar tills jag har mitt gymnasiebetyg. Och den 1 december ska högskolan ha in betygen för att ansökningen ska vara komplett. Högskoleprovet skrev jag också och blev glatt överraskad när jag enligt tidigare normeringstabeller kom upp i 0.1 p mer än jag hoppades på och jag ligger också över gränsen för resultat så jag hamnar i högre uttagningsgrupper. =)

Tillsammans med mina betyg tror jag inte att det ska vara några större bekymmer att komma in på högskolan, men jag vågar inte vara optismistisk utan väntar och ser hur det går. Hur som helst måste jag söka jobb och jag har även sökt in på komvux för att läsa några extraämnen, om det skulle vara så att jag inte kommer in på högskolan. Förhoppningsvis slipper jag komvux en 6:e termin =)

Den här tiden på komvux i Strängnäs har gått så sjukt fort och jag har betat av 2 och ett halvt år där, tänk att det är nästan lika lång tid som jag har kvar på högskolan tills jag är färdig sjuksköterska. Känns helst sjukt, och jag hoppas att det går lika snabbt när jag väl börjar där.

Den här veckan har jag försökt avrunda de kurser som jag kunnat. Engelskan är alla uppgifter inlämnade och idag var jag inte och gjorde slutproven till studieboken, grammatiken och ordförståelsen. Det gick väl sådär och jag har inga högre förväntningar annat än att få godkänt i kursen. Programhanteringen skickade jag in examinationsuppgiften för excel idag och där har jag nu bara powerpoint att göra. Uppgifterna till den delen är klara och det är bara sluttesten kvar.

Terminen i övrigt har varit ganska kämpig, det har inte varit mkt plugg från min sida och jag hoppas att jag fixar betygen iallafall. Borde jag göra, men man vet ju aldrig. Det har varit en hel del annat att tänka på den hösten och det har tagit udden av pluggnerven. Men nu är jag "back on track" och ska fasiken slutföra det här på bästa sätt. =)

Imorgon ska vi på utfykt med Geografiklassen, vi ska kolla in naturen, stenar, rullstensåsar och jordtyper... Det blir en heldag ute i naturen och kidsen kommer också följa med. Elliot hade skyhög feber igår och eftersom det ändå är höstlov så stannar de hemma resten av veckan.
Danne han drog till London i tisdags och då man inte har ngn barnvakt runt hörnet så är det bara att ta med dem. De följde även med idag när jag skrev engelskaproven =) Funkade ok eftersom de fick sitta vid en dator och spela under tiden...

Jaha, som vanligt blev det hur mkt som helst att skriva om då jag nu inte är så himla duktig på att uppdatera den här bloggen. Jag hoppas att det kommer bli bättre med tiden, och under högskoletiden måste jag ta mig i kragen, för det är ju ändå om min skolgång det handlar om.