Städ, svett och tårar...

Städa måste man tydligen göra hela sitt levande liv, hur lite man än vill så är det nödvändigt. Och i det här huset verkar det vara mer vanligt än hos andra känns det som. Går jag inte och plockar hela tiden så växer det fram saker ur alla hörn och kanter. Hur kommer det sig?Svettas gör man också, hur fräscht är det att man luktar som en instängd lastbilshytt en timme efter man duschat. Det här vädret är mer än välkommen men kan man få lite vila iallafall på nätterna från värmen? Nu börjar det inte vara kul nå mer. 23 grader räcker gott och väl, och om man vill ha mer värme kan man väl sätta sig i solen där det är 10 mer.

Tårar, skrik och bråk... Så blir det varje gång man ska ha barnen att städa sina rum. Tänk att det ska vara så himla roligt att stöka i sina rum, men när det är dags för städ så vänds hela världen upp och ner.
Just nu håller Elvira på att försöka få upp dammsugaden på övervåningen. När hon ska ha upp stolar, kartonger och andra tunga saker är det inga problem och nu står hon som ett fån och drar i handtaget och kommer ingenstans. Nu fastnade slangen och hon får panik.


Vi har en bra dammsugare iallafall, den heter Elektrolux Ultra Silencer. Inte för att den är så tyst av sig, men jag har hört värre. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback