Motorhistorisk marknad i MalmbySvängde in dit och trodde vi skulle få se en massa gamla veteranbilar. Istället för det så var det en gigantisk loppis/marknad med gamla bildelar, märklintåg och en massa andra skojiga gamla grejjer.
Hittade ett par ridstövlar och en ridhjälm till Elvira som bestämt sig för att börja på ridskola till hösten. Så nu är det stallet nästa! Inte för att det gör mig ngt, jag som själv är en gammal hästtjej. Dock är det en dyr hobby och jag vill inte ens tänka på när hon ska börja tjata om en egen häst när hon blir äldre.. =)
Men det blir ett bekymmer senare, vem vet.. kanske man har råd att köpa henne en häst. Det får framtiden avgöra.Nu har Emma fått sitt p-piller.. Det var ett jävla tjat om dessa piller, men hon är verkligen inte kul att ha att göra med när hon är som hon varit senaste dagarna. Så klänglig!

Kanske man skulle ta och städa här i katastrofen.. Ikväll tänkte jag ha en myskväll framför tv:n och sommarkrysset.

Här har ni en spelplan.. Men passa er för att bli beroende av samtalen.. Har man en gång ringt, ringer man igen för att man så innerligt vill komma fram. Det kostar ju en del att ringa..Ha det bra så länge.

Kommentarer
FS

Hejhej!Paulina kan iaf erkänna om sina komplex men desiree things she's so pefect. Men är hon miss perfect?Läs inlägget här: http://falsksanning.blogg.se/2009/july/komplex.html#comment

2009-07-25 @ 17:56:19 | http://falsksanning.blogg.se/
Lillemor

Veteranbilarna var där förra helgen. Då skulle du varit där. De hade racetävlingar och allt möjligt. Ha det gott!

2009-07-25 @ 22:39:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback