Snö till förbaskelse...

När ska det här ge sig, jag vill ha sommar NUU.... Idag har det kommit en decimeter blötsnö, det passar ju bra på blankisen som ligger under. =( Som en snorlobba åker man omkring på vägarna...

Skottade fram min parkering också nyss, dyblöt om fötter, huvud och allt.. Och inte lär det ju vara ngn skillnad när man se åker iväg och den snöar igen. Strax åker vi till stallet jag och pigan, första ridningen efter lovet =)

Ringde veterinären idag också och fick tipset att avsluta hennes löp genom att ge ett p-piller om dagen/5 dagar. Det borde funka, för nu är hon ju helt hopplös.. Det måste ju vara jobbigt för henne att kräla omkring som hon gör och skrika, samt att det är jobbigt för oss som ska försöka sova om nätterna. Så förhoppningsvis är det här över om några dagar.


Var till isplanen vid skolan här på området igårkväll och ungarna fick åka skridskor.. Såklart ramlade våran lilla olycksfågel och slog i munnen rakt i isen.. Blodig i hela munnen och näsan och efter att vi torkat och sköljt lite så ser vi att han har ett jack i tandköttet ovanpå nya framtanden som nästan kommit ut helt. Hoppas inte att den fått sig en smäll och blivit skadad bara.. Så inte så bra ut, men han kan äta och det gör inte ont längre, samt så säger han att den INTE är lös. =)
Läskiga smällar det där på isarna, och med hans tur så borde man badda in honom i bomull med visir på både fram och baksida runt om kroppen..

Nu åker vi till stallet!
Tjing..

Kommentarer
Anonym

Det e fult å ljuga, jag ringde inte du :P

2011-01-19 @ 22:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback