Grupparbete..

Idag hade vi första gruppträffen och skulle tillsammans sätta ihop ett gruppkontrakt som skulle innehålla vad vi i gruppen ska åstadkomma under träffarna, hur vi ska hantera olika situationer m.m. Sen skulle vi gå igenom en massa frågor som vi skulle disskutera och sedan skriva ner anteckningar till och disskutera på Tisdagens seminarium. Det handlade om en sjuksköterskas kompetens och vad hon/han ska göra hur man ska vara och vad man förväntas åstadkomma. Ganska intressant faktiskt.

Gruppen är riktigt bra och vi verkar passa ihop relativt ok, tror det är en fördel att vi är enda gruppen som innehåller killar, samt att vi har personer med olika nationaliteter. Totalt är vi 4 killar och 4 tjejer, helt ok =)

Vi hann klart med uppgiften idag så nästa träff är på seminariet på Tisdag då vi fortsätter med Tema 2 som går in djupare på Kunskap och lärande.

På måndag har vi en föreläsning om just den delen och sen är det bara fortsätta jobba på i våra grupper.

Kursen innehåller 5 teman med olika uppgifter som vi ska göra både individuellt och i grupp.


Dags att börja städa lite här hemma, var och köpte ny kattsand idag också.. Everclean! Få se nu om den tar bort den vidriga lukten jag tidigare haft i toan efter pissemissen =) Sen börjar råttorna i hörnen ta över lägenheten så det är dags att utrota dom för den här gången...

Nu tar jag en dans med snabeldraken =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback