Blandras Lapphund/Nakenhund =)

Herregud säger jag bara.. Det går fort när man inte hinner med =) Trassel fick till det med tiken som löper, och hur det för det första gick till är otroligt..

Tiken en stor svart lapphund/gråhund/schäfer i redig storlek (35 kg), tillsammans med våran 5 kilos Powder puff (nakenvovve)... Precis när han hoppade på såg jag dem och skrek till och när han då skulle hoppa ner och springa iväg så hängde han fast. Tiken blev nervös och drog iväg, med Trassel hängande i baken.. Stackarn han nådde knappt ner med bakbenen när han var bak och fram.. =) Jahapp, då var det kört.. Var bara att försöka hålla dem lugna tills han släppte henne. Efter 5-10 minuter släppte han och en brun flytning låg kvar på golvet under dem.. Fasen också!!! Hon var i slutet av 3:e veckan med bruna blödningar.. Vi märkte att hon blev villig dagen före det hände och höll extra koll på dem, före det har hon inte varit intresserad..
Dumt att tro att han inte ens skulle fixa in den, men det är klart, på bakbenen når han ju faktiskt upp =(

Nu funderar vi på abortspruta eller om man ska vänta och hoppas att det inte blev ngt.. Och hur fasen ska de valparna se ut.. En naken lapphund?! haha!!!

Så sedan igår har Trassel stackarn fått sitta i koppel inomhus =) Men han är ju helt galen när han ser henne.. Nu har han ju fått smaka på det goda så det är klart att han vill ha mer...

        


Nåväl, vi är ju på väg hem nu så Trassel kan bli "normal" igen =)


Kommentarer
madde

hahahaha jadu säger bara lycka till med det där!

Va glad att du inte hade tiken iallafall! hahaPuss

2011-01-11 @ 21:04:23 | http://shotiie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback