Som jag har längtat =)

Jag är ju som bekant en såpa-nörd och tittar på de flesta såporna som går på tv..

Favoriter genom tiderna:

Paradise hotel
Idol
Robinson
Club Goa
Villa Meduza
Fame Factory
Popstars

Har säkert glömt en massa program men som avslutning BIG BROTHER =)Och den drar igång ikväll igen efter flera års uppehåll.. Me like!

Jaha, då är det dags att bli fast i detta tragiska program med folk som gör bort sig skapligt bra. Men det är bara njuta och se deras liv (i vissa fall) raseras och stämplas med BB andan.. Kul att se på och man får många pinsamma ögonblick när man som tittare knappt vågar titta..


Veckan har varit ganska lugn i övrigt, barnen har varit hemma hela veckan sjuka (förkylda) och jag var tvungen att skippa föreläsningen i Tisdags. Sen kunde Danne ta dem på Onsdagen så jag drog till pappsen och Maria över natten för att sedan på Onsdagen åka till Västerås och en föreläsning om sjuksköterskeprofessionen. Intressant och lärorikt, det var också författaren till en av vår kurslitteratur som föreläste (Sonia Bentling). Hon var bra, och påminde mig om min mormors kusin "no name" =) Sådär lite äldre medelåldern =) Sminkad som bara den och en massa fix i håret.

Till veckan har jag en föreläsning på Måndag och ett seminarium/grupparbete på Tisdag, sen är det kursutvärdering på Torsdag och denna kursen är slut sen. Jag ska hinna göra min examinationsuppgift tills på Fredag och gruppuppgiften ska också lämnas in då. Jag har börjat med uppgiften men den är långt ifrån färdig. Det är den som kommer sätta betyget på kursen så jag hoppas jag får till det bra.

På tisdag har jag bokat tvättstugan också 19-22, fasen så jag tycker det är tråkigt att tvätta, och jobbigt att bära de där jäkla korgarna dit. Konstigt att man alltid samlar på sig 100 kg tvätt under bara någon vecka. Men nu börjar det tryta med handdukar så det är väl dags.


Och nästa helg bär det iväg till Åbo med TallinkSilja Galaxy med mina kära vänner Jenny och Stefan. Attans så kul vi ska ha på båten, jag längtar som bara den =)Men som vanligt kommer man till problemet -Vad ska jag ha på mig? Det är så tråkigt att ha något gammalt på sig, men vad gör man när man inte har råd att köpa sig ngt snyggt. Eller kanske man skulle unna sig ngt? Njae, jag vet inte.. Får se hur det blir. =)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback