Ensam och vääldigt liten...

Sitter här för mig själv och funderar ut ngt vettigt att göra. Städa skulle behövas, men det känns inte manande för fem öre. =( Igår åkte Dannes föräldrar tillbaka till Gällivare, Danne åkte på tjänsteresa och kommer inte förrän på Torsdag och jag körde också Trassel till syrran i Stockholm.
Trassel ska vara hos henne tills allt med flytten är klart så slipper han springa omkring här i röran. Trodde inte att det skulle vara så stor skillnad utan honom här hemma, men shit så jag saknar honom. Det är jobbigt som bara den när han springer runt fötterna på mig hela tiden, men nu när han inte är här så är jag alldeles upp och ner. Det är inte ens kul att gå ut och röka på baksidan, jag skippade sista ciggen igårkväll också... Kanske dags att sluta röka då? =)
Mina småpluttar tar en "powernap" tillsammans =) Tur att jag har Emma kvar att mysa med!
Det var tur att han inte åkte till Gällivare som det var planerat från början, för jag tror jag kommer sakna honom så mkt att jag måste åka och hälsa på honom snart, och till Stockholm är det ju inte långt.
Men i början på December när allt är klart så får han komma hem igen och det ser jag fram emot.
När det gäller skolan så tror jag att jag gjort bort mig totalt den här terminen. Vad fan har hänt och vart har tiden tagit vägen? Jag ligger halva kurser bak i tiden och jag har bara en månad på mig att bli klar med allt eftersom Högskolan ska ha betygen senast 1 dec. Hur jag ska hinna med vet jag inte, samtidigt som hela huset ska packas och flytten börjar i November.
Nästa helg är det dags för högskoleprovet också =/ SHIT!!! Och man ska hinna förbereda sig mentalt för det också.
Det är inte kul nu!!
Kan ngn komma och byta plats med mig under två månader? Eller kan ngn ta över mitt huvud och göra plats för allt som behöver komma in dit?
Så här känner jag mig just nu =(
Nä fy fan det är bara ta tag i situationen och göra det bästa av den, kraften till det får jag leta bland det övernaturliga och just nu tror jag det övernaturliga finns i sovrummet för jag går och tar en liten lur en stund. Vem vet jag kanske vaknar upp med ett helt nytt tänkande och superkrafter som egentligen tillhör Stålmannen.
Det hade vart ngt va? =)