Förlåt!

Herre jisses så dålig jag har varit på att uppdatera, här kommer lite om vad vi har gjort senaste tiden.. =)

Förra helgen var Danne med några polare till en stuga här i trakterna och skulle dricka sig berusade och sedan basta och bada isvak. Jag trodde aldrig att han skulle göra det, men det hade han gjort..
De andra grabbarna som har gjort det tidigare sprang ut från bastun med strumporna på, men Danne tyckte det såg töntigt ut och sprang utan.. ooopppsss!
Vass snö, is och stenar gjorde hans fötter till ajaj, och dagen efter kunde han knappt gå. (Inte alls synd om honom) haha!!

På Söndagen drog vi till IKEA och handlade lite småsaker, bl a en ny vardagsrumslampa.. Danne säger alltid att han får "ont i ryggen" när han ska gå på affärer med mig, samt att han hade ont i fötterna efter isvaksbadandet.. Så han sa att han inte tänker gå en meter på IKEA med mig..

Jahapp sa jag, då hyr jag väl en rullstol åt dig så behöver du inte gå.. Sagt och gjort, han behövde inte gå en meter.. =)


Veckan som gått har för mig vart pluggande så in i bomben, nu börjar proven närma sig också så det är bara att lägga ett kol för att hinna med. Men jag tycker hittills att det fortfarande är kul att vara tillbaka i skolan, så det går bra.

Vi köpte också en ny bur till Marsvinen, en STOR kaninbur så nu har de hur mkt plats som helst att springa omkring på. De blev riktigt glada över den nya buren och skuttade omkring som galningar därinne, man såg verkligen hur glada de blev. =)

Jag tog också tag i Trassels tovor och det blev en trimning som heter duga. Han blev superfin och alla tovor är borta. =) Nu ser han ut som en riktig nakenhund, som han är. Jag var ju tvungen att köpa kläder åt stackarn också, som annars blir så frusen när vi går på promenad.

Det blev en tröja i kamuflage och ett täcke när vi går ut. Så himla fina kläder, men ack så dyra.


Vår stora gosse Elliot blev 6 år i veckan också, vi hade fått ihopsamlat en slant från släkten och det blev ett Nintendo DS Lite vi köpte. Han blev superglad och har knappt gjort annat är spelat på den.


Idag Lördag kommer Moffa och Maria på besök och då blir det god mat, tårta och mys tillsammans med dem.

De ringde nu och jag måste sluta skriva, ska ta på Trassel hans täcke och gå ut så han får träffa farsans hund ute innan de kommer in så de får träffas och säga hej.. (Få se hur det går)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback