1 steg fram 2 tillbaka..

Så känns det just nu, man kommer fan ingenstans när man är ute och går.. Snön under fötterna gör att man glider bak ett helt steg när man sätter ner foten. Så när konstig snö med is under.. Håller ju på att slå ihjäl mig när jag går ut med hunden..

Varmt ute var det en vecka här också, men nu börjar kylan komma tillbaka =( Men det är väl bara att bita ihop och se glad ut för inte kan man göra något för att påverka vädret heller.


Här om dagen försvann vattnet i lägenheten också, efter lite forsknings så var typ hela Strängnäs kommun utan vatten tidvis då de letade efter någon vattenläcka någonstans som de inte hittade förrän typ igår eller nåt. Hmmm.. det var ju kul när man längtat hela dagen på att få lägga sig i badet.. Fick bli dagen efter istället.

Inte nog med det så har det luktat skit i hela Sörmland i två dagar, surströmming eller kattpiss eller vad de nu säger att det luktar.. Äckligt luktar det iallafall!! När man sedan går in på ekuriren.se så kan man läsa att det är en lastbil proppad med råterpentin och metanol som ska ha lossat avfall på ngt reningsverk och sedan börjat spola ur tanken på plats. Rengöringen gjorde att en odör spred sig över hela stan och inte nog med det så har lukten tagit sig över 15 mil från platsen.
Kan ju bara tänka mig hur det ska lukta 1 mil därifrån när det luktar äckel ända här i Strängnäs som ligger 15 mil bort. Och idag även ända till Stockholm över 20 mil bort. (avfallsstationen ligger utanför Örebro)

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/unken-lukt-ska-stoppas_5794995.svdImorgon blir det att inhandla lite julklappar så man har det bortgjort tills det är dags att bege sig norrut över julen.

Och på Fredag ska jag och Jenny på äventyr, attans så kul det kommer bli =)
Mer om det kommer senare.

Kramiz på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback