klantarsel

Hemma igen från ridlektionerna med Elvira. Blev middag ute idag då man är helt slut och orkar inte göra mat själv. =) slöisar...

Såklart klantade jag mig och glömde kameran när vi åkte till stallet. Men Elvira var iallafall jätteduktig, hon red själv med en tjej som gick brevid bara. De fick själva skänkla på hästarna att gå framåt samt sedan få dem själv att stanna. Elvira är såklart jätteduktig och fixade det där själv. =)
Nästa vecka ska de få trava och lära sig rida lätt. De fick prova i skritt idag och jag vet att det är jättesvårt när man inte har hästen under som hjälper till med "studset".
Tycker i och för sig att det känns som att de går lite fort fram, det är mkt att ta in för de små tjejerna, men än så länge går det bra. Men å andra sidan är det 6 veckor som riktig nybörjare och det är väl en intensiv tid.
Jag vill bara inte att det ska hända ngt så att hon blir rädd, bara för att det gått för fort och hon inte hunnit lära sig riktigt hur hästarna egentligen fungerar.
Det är tur att man själv är med så man kan bromsa upp lite då det blir för mkt.
Det är jättekul att vara i stallet igen, det är ett tag sedan och man känner verkligen att man är lite ringrostig i vissa situationer. Visst har man kvar de grundläggande och vettet av hur en häst funkar, men alla "fina" ord och finesser är ju lite överkurs ibland. haha!
Skulle vara kul att rida själv också, har ju möjlighet i ett stall här i närheten, men det känns som att man inte har tid.
Nä nu börjar det omtalade programmet Svenska hollywoodfruar, så det är väl bara att luta sig ner i soffan och njuta. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback