Det straffar sig..

Imorse vaknade man av att Elliot var på ett hemskt humör.. Han fixade sig straffet att inte få gå ner och bada idag. Hade man tänkt efter lite hade man inte tagit det straffet för då blir man drabbad själv.. =)
Nu håller jag på att flyta bort och jag kan inte gå ner och svalka av mig i Mälarn.. (dumt straff) *suck*

Så nu får man sitta inne där det bara är 27 grader varmt, ute är det ingen ide att vara för då dör man väl av värmeslag. Nu blir det lite yatzy på www.blip.se och sedan kanske det blir att åka iväg och hämta en båt. Spännande!

Bilbingo i 32 graders hetta.. mumma!!

Idag drog jag och Jenny till Kvicksund på bilbingo.. Gud så kul det var att spela igen, det var ett tag sedan, inte som när vi bodde i Gällivare.. Men hettan som är nu är nästan olidlig och vi satt som 2 kokta räkor i bilen..
Den stora frågan då: Vann vi?
svar NEJ!
Som vanligt för min del, men det är skoj ändå. Fast här nere har de inte lika bra vinstplaner som uppe i norr, lite trist men då visar man ju bara mer att det är ett sällskapsspel.. =)

Sen bar det in i duschen när jag kom hem, som om man inte var nog blöt redan. Skönt som attans.

Ungarna och Danne hade planterat blommor i mina krukor när jag var borta, gud så fint.. De är duktiga mina älsklingar.. !

Nu blir det soffan och sedan sängen med fortsättning på boken jag läser.

Sov gott i värmen.!

Barrklippning och shopping.

Riktigt skönt var det, och det blev ganska kort också. Kort i nacken och uppklippt, sen längre fram med luggen kvar. Skönt att slippa håret i nacken nu när det är så varmt.. Särskilt med tjockleken på mitt hår. =)
Danne klippte sig också. Sen åkte vi till Skärholmen och shoppade lite, vi hittade ett par jeansshorts och 2 kortärmade skjortor till Danne, supersnygga och allt till en sjukt billig peng. Det är bra med REA! *ler*
Jag köpte ett linne, en t-shirt och ett par vita korta shorts. Nice om man skulle ha ben för utstyrseln också, men det blir hemmaklädsel så här i varma dagar.
Elvira fick ett par shorts och ett linne, jättesött, och Elliot ett coolt set med shorts och linne.

Så vi alla fick oss lite nytt och fräscht.

Sen åkte vi hem och det blev en lugn kväll, var och hälsa på ett par här i byn och sedan bar det hem för sovtajm igen.

Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite, har fortsatt på twilight serien, bok nr 2 är under plöjning och jag hoppas den är lika bra som ettan.

Godnatt!

Varma dagar och vi bara myser.

Idag har varit en lugn dag, farsan och Maria var här på solstund och mat. Det var trevligt, kramiz på er.

Här i veckan var vi in till Stockholm och Danne jobbade och jag och barnen drog till tantolunden på söder och lekte i lekpark och badade.. Myspys, och hur varmt som helst.



Våra små badkids.. Det är inga krukor i dessa ungarn inte.

Efter tantolunden åkte vi tunnelbana till Solna (västra skogen) och skulle spana på vilda kaniner. Vi såg en svart kanin uppe på en liten kulle.



Man ser den inte så bra, men kolla noga så ser ni den. =)

Sen gick vi till solna centrum och väntade på Danne, vi åt lite glass på donken och myste i solen.
Tyvärr hade dagens sol gett mig solsting och jag hade jordens huvudvärk när dagen kom till ända, men vi klarade oss bra ändå.



Det var veckans uppdatering, kommer mer senare.
Ha det gott alla!

Trassel chillar på altanen, sjysst stil va?

Kubb, regn, infravärmare & twilight..

Vi hade en jättetrevlig midsommar med famljen och vänner. Åt god mat, spelade kubb och drack oss lite onyktra. =)

Kubbspelandet är censurerat från damernas sida, gubbarna hade medvind och dubbelt så stora pinnar de kastade.. (kan vi säga) haha!, Men vi är inte dåliga förlorare!!! =)



När spelandet var över, var det dags för mat, och det var då himlen bestämde sig för att öppna upp alla sina porer och ösa ner en hel bassäng över våran grill. Det gick dock bra och vi fick oss mat ändå, grillmästare Danne stod tappert med paraplyet ute på gården, med god min. -Vad gör man inte för att få sig lite grillat på midsommar?.



Kvällskvisten blev lugn och vi satt mest på verandan och surrade om allt möjligt, allt från flockledare till infravärme.. Våran infravärme vi satt upp på altanen blev inte så lyckad, ena började ryka som en galning och den andra blev inte ens varm. Som tur köpte vi 4 st så vi ska testa med de andra 2 för att se om det är värmarna det är fel på eller våran koppling. =)
Men vi höll oss varma iallafall, så oss gick det ingen nöd på.



Lördagen bestämde sig alla för att åka hem och vi vart ensamma, vi gjorde ingenting den dagen, mest soffslappning och sen sängen. Söndagen blev inte heller så intensiv, vi åkte till Jenny och Stefan på en fika, sen hem och grillade korv till middag. Gott med ngt lätt när man är lite donk.

Natten blev lång eftersom jag satte mig med twilightboken "om jag bara kunde drömma", Från 00:00 till 03:30 plöjde jag igenom 150sidor och var måttligt trött, men det är sjukt att man kan fastna så i en bok. Men å andra sidan är det inte så svårt, den är ju så sjukt bra. När jag läst klart den ska jag kolla filmen en gång till. Sen är det bara att vänta tills nästa film kommer till hösten.



En sammanfattning på helgen: Lugn, trevlig, sällskaplig och givande!!

Hoppas ni hade det trevligt alla!

fick mina betyg idag. =)

..å lite imponerad kan man ju vara.. Det var säkert några förutom jag själv som inte trodde jag skulle fixa det så här bra. Men är man bäst så är man.. haha!

Slut på skrytandet, snart är mamma och company här och nu ska Danne leka elektriker då han ska försöka få upp infravärmare i taket på altanen. Kanske jag ska gå och hjälpa honom. =)

See ya later.

sommar och städgöromål.

Idag har varit en intensiv dag, först städning inomhus, sen gräsklippning och städning ute. Våran jäkla gräsklippare fick vi inte igång, så vi fick låna våra snälla grannars klippare istället. De är bara för bra!

Jag har njutit av dagen iallafall, gud så hjärligt det är att bo precis vid mälaren och alla dess miljonbåtar som flyter förbi.



Nu är vi nästan klara för besöken som kommer imorgon, lite puts kvar sen är vi alla inkl. huset presentabelt. =)

Vi spikade upp en planka över grinden på staketet idag också, med tanken att Trassel skulle hålla sig på våran gård och inte smita iväg. Lik förbannat kommer grannen bärandes på hunden efter att han smitit, vart och hur han kommit över är ett mysterium än så länge, men jag har mina misstankar. Det blir att försöka göra gården ännu mer rymningssäker. =)


Han ser så oskyldig ut, eller hur?

Wii och guitar hero

Det är ju skitkul, ännu roligare hade det varit om man själv fått vara med. haha!
Brorsan följde med från Falun och nu spelar han tillsammans med Elvira och Elliot. Idag regnar det inte, men det är mulet och det känns som att regnet kommer när som helst. Usch, kan det inte bara bli jättevarmt igen som det var för 2 veckor sedan?
Nu stack ungarna upp och jag ska försöka överta tv:n, shit klockan är 11 och jag har missat första halvan av våra bästa år. Suck! Men jag får kolla resten då..

Jahapp, precis när jag ska lägga ner blir det reklam, denna jävla reklamen på tv:n är helt otrolig, hur fan kan det vara reklam var 10:de minut? kommer det blir för oss som det är i usa, var 5:e minut snart eller? Då ska jag bojkotta tv:n, då får den fan stå. Usch, så jag låter, men jag kan inte fatta varför det är så irriterande med reklamen, kanske för att de visar samma snuttar hela tiden, variera den med ngt intressant istället så kanske man inte blir så irriterad.

Nu har man sommarlov också, och till helgen kommer släkten på midsommarfirande, det ska bli sjukt kul. Känns bara som att jag har hur mkt som helst att städa innan dess. Så jag får ta tag i det idag så jag inte sitter med allt på onsdagkväll. Men det blir väl som vanligt.=)

Nu tar jag en rök istället, ha det gott.

Slösar pengar på struntsaker..

som att messa in lösningar till sommarkrysset som nyss var på tv. Att man aldrig lär sig att man inte vinner på sånt där.. UPPGJORT!! eller hur?

Nu är det snart sängen som gäller, ha det gott allesammans.

Studentfirande och hundbad

Dagen har vart intensiv men väldigt rolig. Morgonen startade 06:30 med att väcka barnen, duschningar och hårfixande.. 8:45 samlades vi i Elviras klassrum för att gå vidare till sporthallen för avslutningsfirande. Fin sång och vackra klänningar, och en massa förväntansfulla barn. Tråkigt bara att vädret inte höll sig för att vara ute vid Mälsåkers slott, men vi slapp ju regnet iallafall.

Sen bar det av till Falun, och syrrans studentfirande. Ner på stan och se kortegen, gud så fina alla var.. och jisses va de röjde =) Traktorer med flak och hög musik, tänk om man själv hade vart så smart att ta gymnasiet när man egentligen skulle, då hade man fått vara med om en sån här dag. Men men, det får man äta upp nu... =()



Sen blev det god mat hemma hos mamma.. med mormor, morfar och hela familjen.

Sen var det trassels tur att bli fin, en dusch var väl behövd. Och han njöt som vanligt.. =) (döm själva)



Sen blev det hårtorkning och borstning och vips så fin han blev.  Nu ligger han och sover brevid mig.

Syrran drog ut på party igen så nu blir det slappa i soffan med ett glas vin.

Skål på er!

Sommarlov!!



har jag.. fan va skönt!
Hade avslutning med fika och mys tillsammans med klassen och våra lärare.

Har just grillat med Jenny, supergott.. Rostbiff, majskolvar, paprika och pommes med beasås.. mums..

Nu får det vara nog.

Så här får det vara ett tag, nu orkar jag inte ändra mer, för jag blir ändå aldrig nöjd.

Klockan är över midnatt och jag har skolavslutning imorgon, godnatt på er!

Jag kan inte bestämma mig.

Hur det ska se ut på den här sidan.

Ser det här alldeles för galet ut? Fel typsnitt, färger eller annat?

Ge mig lite råd, ni få som har hittat hit.

För att lätta upp stämningen lite.. *skratt*

BILLIG BAR!

En kille kommer in på en bar, går fram till disken och ber om en öl.
- Naturligtvis, svarar bartendern. Det blir en krona tack.
- En spänn!? utbrister mannen förvånat.
- Javisst, en krona.
Killen sneglar mot menyn och frågar:
- Kan jag få en rejäl biff med pommes också?
- Självklart, men det kommer att kosta er en del, svarar bartendern.
- Hur mycket?
- Fyra kronor.
- Fyra kronor! Var är killen som äger den här baren? frågar killen.
- På övervåningen med min fru, svarar bartendern.
Killen blir naturligtvis förvånad:
- Vad gör han med din fru?
- Ungefär samma sak som jag gör med hans bar.       
                                

Solen lyser med sin frånvaro..

Usch vad det är tråkigt, regn regn regn... Då var man hemma idag igen, och förkylningen verkar inte ge med sig, febern har nog lagt sig lite men jag känner mig fortfarande alldeles matt.
Klockan 3 ska Elliot till tandläkaren så jag hoppas jag orkar mig in i duschen så man ser lite fräsch ut innan vi åker. =)

Snart börjar våra bästa år, tänk att en så töntig serie som är så otroligt seg kan vara så bra, jag har följt den till och från i 11 år nu och jag tycker fortfarande den är bra. haha!

Nu måste jag plocka undan frukosten så vi hörs senare istället.

Kram på er.

Det blir bara värre..

Nu kan jag knappt svälja, och inte att tala om röksuget, men det går bara inte. Bihålorna värker och halsen är svullen och gör ont, det här var inte kul. Vill bara bädda ner mig i sängen och vila, med en film kanske?! =)


Måste dock vänta tills Danne kommer hem, så jag inte råkar somna med ungarna härjande runt huset.

Nä nu blir det att glo tv en stund så får tiden avgöra om jag ska bli snorig och hostig också, det skulle ju bara fattas det, jag som har skolavslutning på torsdag och sen avslutning med Elvira på fredag.


Bihålorna är inte mina bästa vänner.



Inte idag iallafall, usch för att vara sjuk, det är fan inte kul. Ungarna är också hemma, snoret rinner och alla är allmänt hängiga. Gissa om att jag längtar tills på torsdag, skolavslutning... Snacka om att jag ska njuta av ledigheten, hoppas bara vädret är med på noterna.
Nattens drömmar var inte några som fastnade i långtidsminnet, förhoppningsvis var de helt ok. Känns fortfarande tomt efter vår lilla vän och Trassel verkar söka när han är ute. Det tror jag det, han var ju hans bästa kompis som ställde upp på bus när som helst på dygnet.
Nog om tråkigheter, vad händer idag då? Ja, inget något på den här sidan om dalälven iallafall. Syrran i Falun har studentpartaj hela veckan och man kan ju bara gissa hur många ägg hon kommer ha under fötterna de här sista dagarna innan fredag, då den riktiga avslutningen är. Du är bra du sis, jag är stolt över dig..



Tycker det känns lite konstigt att sitta och skriva något som ngn annan sedan ska läsa, vad ska man skriva för att ni ska tycka det är intressant och sedan vill återkomma?
Ingen bra kamera har man heller så man kan ta lite impulsbilder som man kan lägga upp. Det är väl kanske dags att skaffa det då. =)

Förresten den här jä-la bloggdesign djungeln är så otroligt luddig och jobbig att rota runt i, jag har en bild i huvudet hur jag vill att det ska vara men jag får fan inte ner den i bloggen, har försökt ändra en massa koder enligt instruktioner på nätet, men inte då.. Det har inte tänkt ge med sig för mig. Jag gav upp och nu ser det ut som det gör, tycker den ser lite löjlig ut, jag vill ha en stilren blogg som är lätt att läsa. det får bli ett senare projekt.

Nu ska jag ut och rasta vår golvmopp.


Nu blir det sängen.


Har precis pratat med mamma i telefonen, men nu blir det sängen.. Dagen har varit tuff och nu är det dags att varva ner. Gruvar mig för mina drömmar inatt, hoppas de blir fina och inte hemska. Försöker tänka på de fina minnen vi har med Sasha så kanske man fortsätter i sömnen sen.
Emma myser här brevid mig och Trassel är säkert pissnödig, så nu ska alla rastas och en frusen rökstund innan sänghalmen får besök.

Ha det så länge. Kram

Det börjar inte trevligt. =(



Inte roligt att vara djurägare alla gånger, helst inte den dagen man hittar sin katt påkörd vid vägkanten.

Åkte som vanligt imorse med barnen till skolan och kommer upp till korsningen vid vägen ut från vårt kvarter. Tittar som vanligt till vänster för att se om det kommer någon bil, ser ingen.. Däremot ser jag våran katt precis vid kanten, PÅKÖRD!! =(
Fy fan va hemskt det var. Ringde Danne på en gång samtidigt som jag fort körde därifrån innan barnen hann se Sasha. Efter att jag lämnat av ungarna åkte jag hem igen och hämtade upp Danne som fick komma med och hämta upp vår lilla kille. Han var alldeles stel och fick åka i en påse hem igen, för begravning senare under dagen.

Barnen tog det bra, men jag tror chocken gjorde att de inte reagerade så hårt. Men jag kan tänka mig att det kommer när de inser att han verkligen är borta.

Det är inte kul det här, jag har gråtit för fullt imorse och jag kommer säkert drömma om det här inatt.

Stackars lilla Sasha, hoppas du har det bra däruppe tillsammans med din lillasyster Donna.

Kram våran lilla vän!

Då var det dags att börja blogga då..

Det kan väl vara skoj, att få skriva av sig lite då och då... Jag ska bara komma underfund med hur man gör en sjysst sida också så lite överseende med nybörjarstilen.. =)

Vad kan man läsa om här då?

Lite om vad som händer i mina studier, fritiden, familjen m.m. Allt som kan vara av intresse för er, med reservationer för det som blir lite för privat. Haha!!

Nu ska jag försöka komma igång, så får vi se hur det blir.

See ya!

Välkommen till min nya blogg!