inge vidare eller kanske ändå!

Har kännt mig lite halvrisig senaste dagarna och har inte orkat göra desto mer. Igår var jag hemma från skolan och just då såklart får man reda på att man har 2 prov närmaste 2 veckorna. Men det är hemprov och det ska nog inte vara några problem. Det handlar om Existentiella frågor och vad man själv tycker och tänker.

Idag hade vi första lektionen i Geriatrik, det var intressant och jag tror det kommer bli en bra kurs. Lite kul var det att få veta lite fakta om gamla människor och deras tankar och vanor, sjukdomar och deras psykosomatiska problem. För de är oftast såna problem de har stackarna...

Så snart kan man prata med sina gamla gaggiga släktingar och förstå hur de tänker.=)

Nu är det iallafall helg, och ni kan inte ana hur skönt det känns. Dock är det inte långvarigt då vi har sjukt mkt att göra här hemma. Nästa vecka kommer Dannes släktingar så då är det full rulle igen. Men det är kul när det kommer folk, man har som ngt annat att göra då än gå omkring och städa. =)

Kommande vecka i skolan är också ganska lugn, vi har många dagar då vi har hemstudier, så egentligen är det bara Svenskan på onsdag och fredag som är obligatorisk. + att vi på Torsdag ska till Eskilstuna och en palliativ avdelning på studiebesök. Det blir trevligt, vår lärare har sagt att man lätt kan tro att personalen på en sådan avdelning är deppiga och nedstämda pga den situation deras patienter är i, men hon påpekar sedan att dessa människor är otroligt glada och framåt trots allt.

Nu är det dags för att dra igång helgens sysslor och på Söndag kommer en överaskning i bilder upp på bloggen.

Blev ni nyfikna nu va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback